Dah tak ada keje….

Posted on 23 October, 2004. Filed under: My Life | Tags: |

Hari ni aku bangun pukul 12 tengahari lebih. Itu pun adik aku yang bangun kan mintak tolong hantarkan dia sampai bastop kat Pandan. Kalau dia tak kejut, tak bangun lah jawabnya sampai petang. Aku bagun pun tak terus mandi pun. Memang sah sah lah busuk @ masam.

Balik hantar adik aku aku sambung tidur lagi. Aku tidur kat depan. mulanya aku buka TV. cari siaran TV tak ada yang menarik. lepas tu TV yang tengok aku🙂 .

Aku terbangun lebih kurang pukul 3.45 petang. Dalam kedaan mamai macam tu aku Apa dah naik barang ke belum. Apa adalah panggilan kepada ayah aku yang bermakna bermaksud Papa. Tapi entah macam mana lama-lama jadi Apa aje. Dah macam keling lah pulak panggil Apa.. hehehehe… Lepas tu aku naikkan barang atas lori ayah aku tu sebab dia nak pergi berniaga kat pasar malam. Lepas naik barang ayah aku dengan Ibu aku dah pun pergi berniaga, barulah aku mandi.

Itupun sebab perut dah lapar.. aku mandi then aku makan. Lauk pun lauk semalam aje. tapi tak pe… lauk semalam pun sedap pe. Tapi Ibu aku ada masak sayur meehoon dengan telor mata lembu…. sedap rasa masam-masam.. ni masa aku tengah tulis ni pun terbit selera aku. hehe..

Lepas makan.. aku pun depan PC semula dan edit siki2 homepage ni. dan sekarang sampailah masanya aku menulis kar arkip nie. Sambil menulis ni aku join ke room Johor 1 kat Yahoo Messenger sambil dengar seorang budak kecik tengah singing dengan ayah dia. Sedap suara dia seh.. :p mesti dia cute… lepas ni aku pun tak tau lagi nak buat apa.. mungkin just surfing je kut !? apa-apapun.. tengoklah nanti. duk je depan PC ni sampai pening… lepas tu tidurlah…

Make a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggers like this: