Ebook “TENTANG CINTA”

Posted on 6 August, 2007. Filed under: Arts, Love, My Life | Tags: , , |

Sebenarnya ebook ini sudah saya tulis sejak lama. Dan telahpun saya sebarkan kepada rakan² saya sebelum. Namun pada masa tu sungtingan demi suntingan saya buat akhirnya siap juga pada akhir Januari yang lalu. Oleh kerana kesibukkan masa bekerja saya tak sempat nak mempublikasikanya.

Sebelumnya saya bercadang untuk meminta seorang kawan mempublikasikannya melalui blognya. Kerana pada masa tu blog lama saya sedang down (habis masa sewa ikkks..) Tapi tak sampai hati pulak takut menyusahkan… sohari ini lah kesempatan saya untuk mempublikasikannya…

Saya harap kita semua memahami apa itu “CINTA”! Opss… jangan bilang ini “jiwang karat” sebelum anda membaca dan memahaminya okey…

Download kat sini: Tentang_Cinta.zip

Make a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

6 Responses to “Ebook “TENTANG CINTA””

RSS Feed for Syaiful Blog Comments RSS Feed

Thanks utk e-book nie. Best sangat!

Buat lagi lah Syaiful e-book berkenaan dengan cerita lain ke…

Good luck!😉

Hi, saya Salim dari Indonesia…

Bolehkah ebooknya saya upload untuk dipublikasikan di website saya sebagai free ebook?

Kenapa ebooknya tidak dalam format PDF (Adobe Reader) sehingga lebih aman dari pembajakan?

Thanks.

Hai salim…

Boleh…..! silahkan saja untuk mempublikasikannya… dan itu memang gratis untuk dibaca siapa saja.

sebelumnya saya udah mau membikinnya dalam format PDF, tapi kerana kesuntukkan waktu luang, saya hanya membuatnya dalam format tersebut.

Thanks…

[…] dikatakan Deddy. Sama dengan apa yang aku sendiri pernah tulis dalam buku hasil tulisan aku “Tentang Cinta“. Jangan pertanyakan sejauh mana orang lain mencintaimu… tapi pertanyakan sebanyak mana […]

syaiful, terima ksih krn memberi saya link utk download ebook tentang cinta saudara. saya belum habis membacanya, namun jika sesuai izinkan saya mengambilnya untuk dimuatkan dalam blog saya ya, saya akan letakkan link blog saudara dalam setiap artikel saudara yg disiarkan, terima kasih

Silahkan Haniey…

Thanks…


Where's The Comment Form?

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggers like this: