Archive for March, 2008

8 perkara tentang Syaiful

Posted on 3 March, 2008. Filed under: My Life | Tags: , , |

Pergghhh… Main tag-tag yang aku tak faham… maklum dah lama tak blogging nieh.. Ini pun sebab jejenguk blog Eizil yang dan kena tag dek Fahmisha. Macam mana kita leh tau erk kita kena tag?

Apapun bab tue.. aku aku kaji-ulang balik cam ner nak blogging… hehe 🙂 Skang aku nak senaraikan 8 perkara tentang aku lah sebagaimana Fahmishah dan Eizil.

  1. Aku suka Travel tapi yang di tanggung Company (hiks.. hiks..)
  2. Aku membaca trik-trik baru tentang Hacking dan belajar cara kerjanya.
  3. Aku suka tengok Movie juga sama cam Eizil. 😀
  4. Makan kesukaan aku adalah Sambal… tak kiralah makan apapun.. yang penting ada sambal!
  5. Aku pengguna Produk, Nokia, ZTE, Toshiba, Sony selain utamakan buatan tempatan.
  6. Aku still single setelah 4 tahun berlalu selepas aku di kecewakan 😦
  7. Menurut sumber yang boleh dipercaya, waktu aku tidur gigi bunyi-bunyi…
  8. Paling aku suka bila ada yang menegur dengan baik kesalahan aku…

Tu jer la kot… dan katanya setiap tag yang di paskan harus ‘pass’kan ke 8 orang lain pulak.. ye ke? macam mana nak tag ke orang lain?

Oi… ajar arr oi… aku dah mengong skang nie tentang blogging.. Huuuaaaa… :((

Advertisements
Read Full Post | Make a Comment ( 1 so far )

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...