8 perkara tentang Syaiful

Posted on 3 March, 2008. Filed under: My Life | Tags: , , |

Pergghhh… Main tag-tag yang aku tak faham… maklum dah lama tak blogging nieh.. Ini pun sebab jejenguk blog Eizil yang dan kena tag dek Fahmisha. Macam mana kita leh tau erk kita kena tag?

Apapun bab tue.. aku aku kaji-ulang balik cam ner nak blogging… hehe🙂 Skang aku nak senaraikan 8 perkara tentang aku lah sebagaimana Fahmishah dan Eizil.

  1. Aku suka Travel tapi yang di tanggung Company (hiks.. hiks..)
  2. Aku membaca trik-trik baru tentang Hacking dan belajar cara kerjanya.
  3. Aku suka tengok Movie juga sama cam Eizil.😀
  4. Makan kesukaan aku adalah Sambal… tak kiralah makan apapun.. yang penting ada sambal!
  5. Aku pengguna Produk, Nokia, ZTE, Toshiba, Sony selain utamakan buatan tempatan.
  6. Aku still single setelah 4 tahun berlalu selepas aku di kecewakan😦
  7. Menurut sumber yang boleh dipercaya, waktu aku tidur gigi bunyi-bunyi…
  8. Paling aku suka bila ada yang menegur dengan baik kesalahan aku…

Tu jer la kot… dan katanya setiap tag yang di paskan harus ‘pass’kan ke 8 orang lain pulak.. ye ke? macam mana nak tag ke orang lain?

Oi… ajar arr oi… aku dah mengong skang nie tentang blogging.. Huuuaaaa… :((

Make a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

One Response to “8 perkara tentang Syaiful”

RSS Feed for Syaiful Blog Comments RSS Feed

hehehe… sorry bro aku baru ada masa nak check aku nyer blog… btw… biasanya org tag bersama-sama link org yg bagi dia… dengan org yg dia nak bagi…

so biasanya akan click jer link tu so that nanti lerh nampak aa link dalam referer kalau time kita masih kat dalam dashboard wordpress tu… at least ni aa benda yang buat aku tau kalau ada org tag aku… sbb kekadang busy sangat tak sempat nak jenguk semua web org lain…

so itu aa kot sedikit sebanyak…😉 slamat bro


Where's The Comment Form?

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggers like this: